020 - 653 30 81

Tegelhandel Brouwer Logo

020 - 653 30 81

Legverbanden

Halfsteens legverband

Halfsteensverband

Bij dit verband staan de stenen steeds loodrecht op de kantstrook. Dat heeft het voordeel dat er weinig hoeft te worden gehakt en dat de stenen snel kunnen worden gelegd. De opzet bestaat beurtelings uit halve en hele stenen.

Diagonaal legverband

Diagonaalverband

Het diagonaalverband is een variant van het halfsteensverband en wordt gekenmerkt door een opzet waarbij de stenen onder 45° op de kantlaag staan. Bij dit verband moet rekening worden gehouden met meer hakwerk.

Keper legverband

Keperverband

Het keperverband brengt grote stabiliteit in het werk maar vraagt aan de zijkanten om iets meer hakwerk. Er geen opzet en sluiting nodig. De stenen worden diagonaal of loodrecht op de kantlagen aangesloten.

Zigzag legverband

Zigzagverband

Het zigzagverband is een variant op het halfsteens- en keperverband. Bestratingen uit diagonaal, keper- en zigzagverband zijn meestal plezierig te berijden omdat de banden niet haaks op de voegen staan

Elleboog legverband

Elleboogverband

Dit verband is eigenlijk een keperverband, dat niet diagonaal wordt verlegd. Ook het elleboogverband wordt gekenmerkt door een redelijke stabiliteit, doordat de helft van de stenen met de lengte-as in de rijrichting komt te liggen.

Applestones wilverband

Applestones wildverband

Applestones Wildverband zijn drie formaten in één pakket samengevoegd om zonder moeite een fraai wildverband te kunnen maken. Samen verpakt in de maten: 20x30x6 cm, 20x20x6 cm en 10x10x6 cm, en voorzien van een makkelijk voorbeeldpatroon.

BlokverbandVlechtverbandWaaierverband

Blokverband, Vlechtverband en het Waaierverband

Straatbakstenen zijn bij uitstek geschikt om in sierverbanden te worden gelegd. Het blokverband, het vlechtverband en het waaierverband zijn bekende mogelijkheden.

Keramische tegels

Keramische tegels

Tegelhandel Brouwer levert ook keramische tuintegels.

Tosca tegels, Muurblokken, Zonnen & Sluitbanden

Tosca tegels

Tegelhandel Brouwer levert ook Tosca tuintegels.
U kunt de afbeeldingen vergroten door erop te klikken.

Zonnen

Tegelhandel Brouwer heeft patent op een aantal exclusieve ontwerpen, waaronder deze schitterende zonnen verwerkt in een bestratingspatroon van 2,40 meter bij 2,40 meter. Een sierraad in iedere tuin.

Muurblokken

Tegelhandel Brouwer levert ook muurblokken.

Sluitbanden

Tegelhandel Brouwer heeft diverse soorten sluitbanden en palisaden in de verkoop.
U kunt de afbeeldingen vergroten door erop te klikken.

CONTACT

Tegelhandel Brouwer B.V.

Kruisweg 463

1437 CL, Hoofddorp (Rozenburg)

(020) 653 30 81

Contact opnemen met Tegelhandel Brouwer?

 

Wilt u meer weten of een afspraak maken om geheel vrijblijvend over uw wensen en onze mogelijkheden nader van gedachten te wisselen? Bel of mail ons. U ontvangt uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie.

Tegelhandel Brouwer B.V. handelend onder de namen: Tegelhandel Brouwer, Brouwer Tegelhandel J C G

© TEGELHANDEL BROUWER B.V. 2016

Tegelhandel Brouwer B.V. handelend onder de namen: Tegelhandel Brouwer, Brouwer Tegelhandel J C G   © TEGELHANDEL BROUWER B.V. 2016