020 - 653 30 81

Tegelhandel Brouwer Logo

020 - 653 30 81

Hout

Tegelhandel Brouwer is een speciaal geselecteerd verkooppunt van Tuindeco. Voor Tuinhout, blokhutten, priëlenen nog veel meer, bent u bij ons aan het juiste adres. In het maken van een keuze  dat past bij uw specifieke situatie kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Keurmerken

Tuindeco heeft de bewuste keuze gemaakt om in haar bedrijfsactiviteiten te streven naar een balans tussen People, Planet en Profit. Tuindeco richt zich op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Tuindeco doet al jaren haar uiterste best om te zorgen dat de houten materialen en producten die zij levert, voldoen aan heet maatstaven van duurzame kwaliteit en wij zullen geen hout verhandelen uit illegale houtkap.

     

Hieronder enkele voorbeelden, bekijk het gehele assortiment in onze showroom.

Veranda's & Overkappingen

Tuinafscheidingen

Blokhutten

Trellis & Schanskorven

Priëlen & Paviljoenen

 

CONTACT

Tegelhandel Brouwer B.V.

Kruisweg 463

1473 CL, Hoofddorp (Rozenburg)

(020) 653 30 81

Contact opnemen met Tegelhandel Brouwer?

 

Wilt u meer weten of een afspraak maken om geheel vrijblijvend over uw wensen en onze mogelijkheden nader van gedachten te wisselen? Bel of mail ons. U ontvangt uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie.

Tegelhandel Brouwer B.V. handelend onder de namen: Tegelhandel Brouwer, Brouwer Tegelhandel J C G

© TEGELHANDEL BROUWER B.V. 2016

Tegelhandel Brouwer B.V. handelend onder de namen: Tegelhandel Brouwer, Brouwer Tegelhandel J C G   © TEGELHANDEL BROUWER B.V. 2016